adis.tur@gmail.com +373 22 232 111

Vacante la ski in Bulgaria 2018

Pe partiile din Bulgaria se schiaza foarte bine, iar ofertele pentru cazare ski Bulgaria sunt dintre cele mai variate pentru toate buzunarele. Hotelurile de 3, 4 sau chiar 5 stele dispun de toate facilitatile de cazare si masa si ofera pachete si sejururi avantajoase pentru toti turistii veniti la ski.

Cele mai cunoscute statiuni din Bulgaria, precum Bansko, Pamporovo sau Borovets isi intampina turistii cu instalatii moderne de ski, partii ce sunt intretinute periodic si au zapada foarte buna, cu diferite grade de dificultate pentru fiecare doritor, instalatii de telecabina si teleschi, dar si nocturna si locuri special amenajate pentru iubitorii de snowboard si sporturi de iarna.

Pentru a va face cunostinta cu ofertele noastre accesati pagina principala adistur.md, rezervari online  rubrica Bulgaria si alte destinatii .

Cu mai multe  informații adiționale, apelați la numărul de telefon: 022- 232-111/ 0692 53 581, va raspund cu placere Natalia / Ana, sau vizitați oficiul nostru de pe strada Banulescu Bodoni 45, et.2, of.214.

Borovets 2018

Borovets este o staţiune modernă de ski din Bulgaria care atrage foarte mulţi tineri în fiecare

Chepelare

Chepelare este o staţiune de ski care se găseşte în valea munţilor Rhodopi şi este înconjurată

Bansko 2018

Staţiunea Bansko este principala destinaţie de ski din Bulgaria, fiind dotată cu multe pârtii

Pamporovo 2018

Staţiunea Pomporovo este cea mai sudică regiune de ski din Europa şi este localizată în munţii