adis.tur@gmail.com +373 22 232 111

Orasul Piatra Neamt

Obiective turistice

Partia Cozla este principalul punct de atractie pe timpul iernii pentru turistii care vin la Piatra Neamt si alaturi de partia de tubing constituie o parte din Complexul de Agrement de pe dealul Cozla. Telegondola are statia de pornire langa Gara si merge pana la statia de sosire de pe dealul Cozla si reprezinta cel mai rapid mijloc de transport spre partie. Dispune de 22 de gondole iar durata traseului este de 6 minute.

Partia de ski Cozla este o partie pentru avansati de nivel mediu, motiv pentru care se recomanda turistilor sa fie prudenti si sa foloseasca echipament complet de protectie. Alaturi de partia de ski se afla  partia de tubing. Aceasta are o lungime de 200 de metri si este pregatita pentru toti amatorii care vor sa dea o tura prin zapada pe un cauciuc urias.

Atractii turistice:

Biserica Domneasca «Sf Ioan Botezatorul» construita in 1498, Turnul lui Stefan cel Mare, construit la 1 an dupa proiectarea bisericii. Aceste doua cladiri faceau parte din vechea curte domneasca; — Ruinele dacice de la Batca Doamnei dateaza din primul secol i.Hr. — primul secol d.Hr.; — Muzeul de Istorie , Muzeul de Arta; — Piata Libertatii; — Muzeul de Stiintele Naturii . La aproximativ 35 km sunt manastirile din zona Targu Neamt, Neamt, Agapia, Varatec, Sihastria, care maresc potentialul turistic al judetului si au o importanta culturala esentiala.

GRAND  HOTEL  CEAHLAU.

Grand Hotel Ceahlau amplasat in centru istoric al orasului dispune de: 11 nivele de 244 de locuri in 42 de camere single, 94 de camere duble si 7 apartamente de nivel VIP.Camerele dispun de grup sanitar propriu, minibar, aer conditionat,TV, Wi-Fi. Masa se servesta la Restaurantul propriu.

PERIOADA   03.01- 15.03.2016

PRET  Euro/pers/zi cu mic dejun

Tip cazare Pret/Euro/pers/zi
Loc in camera DBL       19,5
Loc in camera Tripla       18,5
Camera Singla       23

Suplimentar  Dejun ori  cina —  9 Euro/pers/zi
Facilitati copii- 0-7 ani cazare in pat cu parintii si masa mic dejun -gratis
Parcare auto gratis