adis.tur@gmail.com +373 22 232 111

Baile Herculane Hotel Afrodita

Hotel AfroditasteaBaile Herculane

Adresa: Strada Complexelor, Nr 2, Baile Herculane
Hotel Afrodita - Baile Herculane - poza 1 - travelro Hotel Afrodita - Baile Herculane - poza 2 - travelro

 

 Hotelul Afrodita a fost deschis recent in anul 2012 si beneficiaza de o pozitionare ideala, chiar in centrul statiunii, cu o panorama deosebita a imprejurimilor,
Hotelul Afrodita dispune de 220 de camere, toate dotate si amenajate conform celor mai inalte standarde de calitate. Intreg hotelul a fost recent modernizat, fiind caracterizat de un design modern si perfect armonios, o atmosfera placuta si intima iar facilitatile camerelor ( minibar, televizor, internet, aer conditionat, seif in camera, uscator par, telefon ) asigura confortul necesar tuturor turistilor, chiar si celor mai pretentiosi. Hotelul dispune de 2 restaurante, restaurantul Premier avand o capacitate de 450 de locuri si restaurantul Labirinth cu 250 de locuri. Pentru cei ce doresc sa evadeze din stresul cotidian hotelul le ofera posibilitatea de a se relaxa la piscina, jacuzzi, masaj, bazine cu apa termala sulfuroasa, sauna finlandeza etc.
Baza de tratament a hotelului este ideala pentru cei ce doresc sa profite de puterile curative ale apelor termale dar si pentru cei ce doresc sa se relaxeze.Parcarea hotelului este de asemenea pazita in permanenta.
Hotel Afrodita - Baile Herculane - poza 3 - travelro Hotel Afrodita - Baile Herculane - poza 4 - travelro

OFERTA   PACHET DE SANATATE  

Pret   EURO/PERS/pachet

 Cazare nopti 01.06-31.08.17 01.09-22.12.17
7 nopti     350    280
10 nopti    452    386
12 nopti    543    462
14 nopti    579    493

Pretul include — cazare , masa mic dejun,pranzsi cina- Bufet Suedez, tratament 3 proceduri/pers/zi,o consultatie medicala, acces gratuit la  Atrium SPA-piscina,bazin de imersie dupa sauna, jacuzzi,sala de fitness.

HOTEL   DIANA 3***

Cazare nopti

01.06-31.08.17

01.09-22.12.17

7 nopti

  245

   196

10 nopti

   322

   258

12 nopti

   386

   308

14 nopti

   417

   326

Pretul include- cazare,masa Pensiune Completa, tratament 3 proceduri/zi/o consultatie medicala,acces gratuit la Piscina, sauna, jacuzzi

Med Spa

 • Curenți Diadinamici  –prezintă efecte analgezice, hiperemiante și miorelaxante. Sunt indicate în afecțiuni ale aparatului locomotor, stări posttraumatice, reumatism si tulburări circulatorii periferice.
  Curenți Interferențiali – acțiune stimulatoare asupra musculaturii scheletice, fiind indicate în stări posttraumatice, reactivări atrozice, tulburări de circulație periferică.
  Curenți TENS – recomandat în tratarea stărilor dureroase în orice fază a bolii, care nu răspund la alte metode terapeutice indicate (farmacologice, electrice).

ELECTROTERAPIE

 • Ultrasunete– reprezintă una dintre cele mai bune proceduri de fizioterapie, prin transmiterea vibrațiilor mecanice pendulare, prin penetrarea și absorbția acestora de către organism. Este fibrinolitic și decontractant.
  Unde Scurte– efect de endotermie, în afecțiuni ale aparatului locomotor, afecțiuni neurologice, ginecologice, ORL, dermatologice.

 • Microunde– Efectul termic al microundelor este mai accentuat în țesuturile care au vascularizare bogată, cum sunt mușchii. Prin urmare, are un efect de tip selectiv. Din acest motiv, microundele sunt recomandate în tratamentul contracturilor musculare sau al spasticității după accidente vasculare cerebrale – căldura locală are efect miorelaxant și antispastic.

 • Aerosoli– transformă lichidul în particule foarte fine, ușor de inhalat. Se efectuează aerosoli cu produse medicamentoase sau cu apă sulfuroasă, care are la rândul ei cea mai complexă acțiune: plastic, de refacere a mucoaselor, acțiune antiseptică si hiposecretorie. Este indicată pentru afecțiuni pulmonare si ORL.
  Solux– efecte biologice asupra fibrelor nervoase motorii și senzitive, asupra nervilor vasomotori si vaselor, a sistemului nervos central și vegetativ, precum și asupra musculaturii striate.

 • Ultraviolete – activează circulația locală si generală, influențând circulația viscerala, cu acțiune antialergică și decontracturantă. Duc la scăderea glicemiei, cresc metabolismul general, au efecte bactericide, și efect analgezic major, influențând glandele endocrine.
  Magnetodiaflux – Câmpuri magnetice pulsatile produse de un curent electric sau un câmp electric variabil ce influențează metabolismul celular.

 • Ionizări – indicate în procese diverse, stări traumatice si posttraumatice, tulburări circulatorii arteriale periferice.

 • Lasertermoterapie – procedură de fizioterapie non-invazivă pentru stimularea țesuturilor. Are efect analgezic si miorelaxant. Îmbunătățește micro circulația oxigenului si activează procesele metabolice la nivel celular.

HIDROTERMOTERAPIE

 • Băi Sulf – Bazin – prezintă proprietăți de vindecare pentru foarte multe boli: reumatismale, ale aparatului locomotor, respirator, boli ginecologice cornice, digestive. Contraindicații pentru aceste băi sunt: boli acute, TBC, sarcina, epilepsie, tulburări psihice, neoplasm si sindrom hemoragică individuală.

  curenți

 • Băi infuzie plante – Efect sedativ si relaxant datorită plantelor medicinale utilizate: flori de fan, tei, mușețel, mentă. Aceste băi sunt indicate pentru rinofaringite, laringite, amigdalite.

 • Duș Subacval cu hidroterapie – formă de hidromasaj la care se adaugă aplicarea unui jet de apă sub presiune. În funcție de temperatura apei, acesta are efecte precum: tonifiere, relaxare, vasoconstricție – vasodilatație, rezultând în final relaxarea musculaturii, permiterea drenajului edemelor, stimularea circulației sanguine si digestia. Așadar este o forma de terapie, reglare si refacere.curenți

 • Băi Galvanice patru celulară – Efect analgezic, vasodilatator, miorelaxant, elasticizant, sedativ, prin intermediul electrozilor și a apei.

MASOTERAPIE

 • curențiMasaj Integral – reprezintă cea mai veche formă de fizioterapie si favorizează procesele de vindecare și de recuperare funcțională, alături de alți factori terapeutici.

 • Masaj Parțial – se aplică pe părți mai mici sau pe anumite elemente anatomice: pe o articulație, pe un grup de mușchi, pe un tendon, pe un mănunchi vascular.

 • Masaj Cervical – indicat destul de rar, în relaxări musculare și stimulări funcționale a organelor locale.

Kinetoterapie – Folosită in refacerea forței musculare si creșterea rezistenței musculare și funcției de coordonare, control și echilibru.

Impachetare cu Termo Gel – determină o încălzire uniformă a zonei în care sunt aplicați săculeții cu termo gel (38-40 grade Celsius) determinând o circulație intensă a țesuturilor subcutanate. Stimulează vasodilatația periferică. Indicații: afecțiuni reumatismale degenerative și inflamatorii, afecțiuni posttraumatice, suferințe ale sistemului nervos periferic, suferințe ale organelor interne.

PISCINĂ

Cu o dimensiune de 14 X 9 m , piscină cu apă încălzită se află exclusiv la dispoziția oaspeților resort-ului.

Piscina este dotată cu trei zone jacuzzi, cu jet de aer și jet de apă, atât în interiorul piscinei cât și separat.

Alte dotări: jacuzzi, bazin pentru copii, dușuri, șezlonguri pentru hidromasaj în piscină, cascadă pară, iluminat interior, fotolii și șezlonguri.

 saunaSAUNA

Saună uscată finlandeză . Aceasta poate acomoda simultan 10 persoane.

sauna

BAZIN DE IMERSIE DUPĂ SAUNĂ

Imersia în apă rece este o veche tradiție finlandeză. Aceasta crește imunitatea, îmbunătățește circulația, înlătură oboseala și ajută la detoxifiere și menținerea tinereții pielii. (adâncime – 1,30m)

sauna

SALĂ CROMOMELOTERAPIE

Cromomeloterapia îmbină terapia prin culori, muzică și sunetul apei care circulă în interiorul camerei, pentru o experiență completă de relaxare și răsfăț.

sauna

SALOANE MASAJ

Centrul Spa este dotat cu două saloane de masaj (11mp).