adis.tur@gmail.com +373 22 232 111
Locație: România, Eforie Nord

Hotel Fortuna 3*** — Eforie Nord — 2016

Situare: la 350 m de plaja, în centrul statiunii; in apropiere de lacul Techirghiol.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina în mare.
Dotari generale: Complet renovat in anul 2011, hotelul dispune de: loc de joaca exterior pentru copii, gradinita celor mici (in interiorul hotelului),  mini centru SPA,  sala de fitness, Club biliard, program de animatie pentru copii, lift, conexiune internet wireless in tot hotelul, seif la receptia hotelului, pastrarea bagajelor, servicii curatatorie.
Servicii Masa: Masa se serveste sub forma de bonuri valorice la urmatoarele unitati: Restaurant Doneli (50 m in fata hotelului), Restaurant Grand (la intrarea in Eforie Nord), Restaurant Coralis (pe drum spre plaja), Restaurant Panoramic (pe faleza), Terasa Dana (100 m de hotel), Terasa Litoral (150 m de hotel), Terasa Lebada (100 m de hotel). Valoare bonuri:
Mic dejun = 14 lei/zi; Mic dejun + Pranz sau Cina = 42 lei/zi; Mic dejun + Pranz + Cina = 70 lei/zi
— GRATUIT!! PISCINA PENTRU ADULTI SI COPII — Piscina pentru adulti si copii este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Accesul se face pe baza de bratari si se asigura prosoape. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.
— GRATUIT!! Business Corner – serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopuri in limita disponibilitatii).
OFERTE SPECIALE:

• Oferta Club Biliard:
La achizitionarea unui sejur de minim 7 nopti de cazare, BONUS o ora gratuita de billiard!
• Oferta Mini Spa:
La 4 sedinte de masaj oferim bonus o sedinta gratuita (tipul masajului este la alegere)!
• Oferta Baby Steps:
Pentru un plus de confort, se ofera carucioare si patuturi gratuite pentru cei mai mici turisti. Carucioarele se inchiriaza pe baza buletinului iar patuturile se solicita la cazare de la receptia hotelului. Oferta este valabila pentru copii cu varstele cuprinse intre 0-3 ani, in limita disponibilului.»
  SPATII DE CAZARE
Pentru siguranta turistilor cazati in hotel, toate spatiile publice ale hotelului sunt prevazute cu camere de supraveghere.
Plin de farmec si culoare, hotelul oferta turistilor cazare in camere moderne si confortabile dispuse pe patru nivele si parter, astfel: 49 camere twin; 98camere cu pat matrimonial; 12 apartamente.
Camerele sunt dotate cu: mobilier nou (sifonier, comoda, noptiera cu oglinda, demifotolii cu masuta); pat matrimonial/pat twin (doua paturi); televiziune prin cablu; minibar/frigider; baie cu mobilier, cabina de dus/ cadita, uscator de par; balcon, mobilier de balcon (masuta si scaune),suport rufe; plasa de insecte; sistem de climatizare; telefon; conexiune internet wireless; pardoseala din gresie.
Apartamentele sunt dotate cu: pardosea din gresie; televiziune prin cablu; telefon;frigider; sistem de climatizare; plasa de insecte; conexiune internet wireless; camera de living ce are in dotare o canapea extensibila (spatioasa pentru odihna a doua persoane), sifonier, doua fotolii cu masuta, televizor cu plasma, birou, comoda; dormitorul compus dintr-un pat matrimonial, noptiera cu oglinda, sifonier; baie proprie echipata cu mobilier, cabina de dus, uscator de par; balcon cu mobilier (scaune si masuta), suport pentru rufe.Accesul in camere se face pe baza de cartele electromagnetice, ceea ce ofera turistilor o deplina siguranta.
DESCRIERE SERVICII
1. SALA DE FITNESS
2. GRADINITA CELOR MICI
Va invitam alaturi de frumosii dumneavoastra copii la Gradinita celor Mici!
Copiii se pot rasfata intr-o lume mirifica cu ajutorul ursuletilor de plus, al cartilor de povesti, al desenelor animate si a altor jocuri dedicate pentru cei mici. Accesul este permis doar copiilor cu varstele intre 2 si 6 ani, sub supravegherea parintilor, programul fiind intre orele 08.30 – 20.00. Nu este permisa luarea de obiecte din gradinita si duse la camere si nici deteriorarea lor. In caz contrar, se va plati contravaloarea respectivului obiect.
3. LOC DE JOACA EXTERIOR
Sa ne jucam in aer liber! Hotel Fortuna pune la dispozitia celor mici un loc de joaca amenajat in spatele hotelului. Pentru a diversifica activitatile de distractie ale celor mici spatiul este amenajat cu masa de tenis, trambulina, ansamblu de tobogane si leagane, balansoare, masute si scaune, casute de povesti si multe alte surprize. Va invitam sa le descoperiti! Accesul este permis copiilor cu varstele intre 1 si 15 ani, sub supravegherea parintilor, programul fiind intre orele 09.00 — 14.00 si 16.00 – 21.00.
4. DIVERTISMENT PENTRU COPII
Echipa de animatie va organiza jocuri, concursuri si multe alte suprize atractive pentru oaspetii cei mici! Programul de divertisment se desfasoara zilnic, accesul fiind gratuit pentru oaspetii hotelului.
5. PISCINA PENTRU ADULTI SI COPII
Piscina pentru adulti si copii este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Accesul se face pe baza de bratari si se asigura prosoape. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.
6. MINI CENTRU SPA
A. MASAJ
B. SAUNA

PRET EURO/pers pachet cazare loc in DBL fara masa

Peioada

Cazare Fara masa

01.06- 16.06.2016

  58

16.06-21.06.2016

  64

21.06-26.06.2016

  76
26.06-01.07.16   88
01.07-06.07.16   96
06.07-11.07.16   101
11.07-16.07.16   115
16.07—20.08.16   126
20.08-25.08.16   129

 

 
Accesul in incinta hotelului se face pe baza de bratara. Turistii vor primi de la receptia hotelului bratarile in ziua cazarii fiind obligatoriu a fi purtate pe toata durata sejurului lor in cadrul hotelului. Acestea se vor preda la receptie in ziua decazarii, in caz contrar, se va plati contravaloarea bratarii.
Facilitati copii (cazati in camera dubla cu 2 adulti): maxim 2 adulti + 2 copii; copiii cu varsta pana la 14 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar asigurat ( maxim 2 copii), la solicitarea unui pat suplimentar se achita 35% din contravaloarea unui loc; copiii cu varsta cuprinsa intre 14-17.99 ani achita 50% din pretul unui loc in camera dubla cu pat suplimentar asigurat. Copii peste 18 ani se considera adulti si achita 65% din contravaloarea unui loc ( cu pat suplimentar asigurat); Se prezinta certificatul de nastere la receptie.
Facilitati copii (cazati in apartament cu 2 adulti): maxim 3 adulti + 2 copii 0-13.99 ani sau 4 adulti + 1 copil ; copiii cu varsta pana la 14 ani beneficiaza de cazare fara pat suplimentar asigurat (maxim 2 copii), copiii cu varsta cuprinsa intre 14-17.99 ani achita 50% din pretul unui loc in camera dubla cu pat suplimentar asigurat. Al 3-lea adult are 100% reducere la cazare; Al 4-lea adult achita 30% din contravaloarea unul loc de cazare; In apartament se pot accepta maxim 2 paturi suplimentare.Tratamentul se poate efectua la Baza de Tratament de la Grand- situata in apropierea hotelului: 3 proceduri/zi — 1 saptamana ( 6 zile de tratament ) 349 lei/persoana ( la care se adauga comisionul agentiei); 2 saptamani ( 12 zile de saptamani ) 667 lei/persoana ( la care se adauga comisionul agentiei); 3 saptamani ( 18 zile de tratament ) 995 lei/persoana ( la care se adauga comisionul agentiei);

Facilitati si servicii incluse in pret: internet, TV cablu, sistem climatizare, seif la receptie, informatii, lift, servicii curierat, trezirea clientilor, locuri amenajate de joaca, business corner, comenzi taxi, baby coat, activitati de desene cu culori pentru copii, animation team.

[/toggle_item]
[/toggle_box]